Dovolená|Penziony|Ubytování

Ubytování Orlické hory s recenzemi 2021 / 2022

Ubytování Orlické hory s nejlepšími recenzemi 2021 / 2022. Pobyty za nejlepší ceny. Chaty, chalupy, hotely, penziony, apartmány a ubytování v soukromí 2021 / 2022. Luxusní ubytování v Orlických horách. Dovolená Orlické hory pro rodiny s dětmi levně. Volné termíny 2021 / 2022.

Ubytování Orlické hory s recenzemi

Chalupa Pod Kolavou - Zdobnice
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 15 295 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (2 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Orlické hory, v okresu Rychnov nad Kněžnou - Zdobnice. Ubytování v Orlických horách se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Pod Kolavou - Zdobnice, je v délce 7 dní, v termínu od 4. prosince 2021 do 11. prosince 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 15295 Kč.
Chalupa Pod Kolavou - Zdobnice
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 15 883 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (2 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Orlické hory, v okresu Rychnov nad Kněžnou - Zdobnice. Ubytování v Orlických horách se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Pod Kolavou - Zdobnice, je v délce 7 dní, v termínu od 11. prosince 2021 do 18. prosince 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 15883 Kč.
Chalupa Květinka - Ohnišov
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 23 415 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (4 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Orlické hory, v okresu Rychnov nad Kněžnou - Ohnišov. Ubytování v Orlických horách se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Květinka - Ohnišov, je v délce 7 dní, v termínu od 8. ledna 2022 do 15. ledna 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 23415 Kč.
Chalupa Květinka - Ohnišov
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 23 415 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (4 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Orlické hory, v okresu Rychnov nad Kněžnou - Ohnišov. Ubytování v Orlických horách se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Květinka - Ohnišov, je v délce 7 dní, v termínu od 15. ledna 2022 do 22. ledna 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 23415 Kč.
Chalupa Květinka - Ohnišov
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 23 415 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (4 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Orlické hory, v okresu Rychnov nad Kněžnou - Ohnišov. Ubytování v Orlických horách se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Květinka - Ohnišov, je v délce 7 dní, v termínu od 22. ledna 2022 do 29. ledna 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 23415 Kč.
Chalupa Pod Čihalkou - Olešnice v Orlických horách
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 28 000 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (14 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Orlické hory, v okresu Rychnov nad Kněžnou - Olešnice v Orlických horách. Ubytování v Orlických horách se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Pod Čihalkou - Olešnice v Orlických horách, je v délce 7 dní, v termínu od 29. ledna 2022 do 5. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 28000 Kč.
Chalupa Květinka - Ohnišov
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 28 119 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (4 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Orlické hory, v okresu Rychnov nad Kněžnou - Ohnišov. Ubytování v Orlických horách se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Květinka - Ohnišov, je v délce 7 dní, v termínu od 29. ledna 2022 do 5. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 28119 Kč.
Chalupa Květinka - Ohnišov
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 28 119 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (4 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Orlické hory, v okresu Rychnov nad Kněžnou - Ohnišov. Ubytování v Orlických horách se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Květinka - Ohnišov, je v délce 7 dní, v termínu od 5. února 2022 do 12. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 28119 Kč.
Chalupa Pod Čihalkou - Olešnice v Orlických horách
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 28 000 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (14 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Orlické hory, v okresu Rychnov nad Kněžnou - Olešnice v Orlických horách. Ubytování v Orlických horách se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Pod Čihalkou - Olešnice v Orlických horách, je v délce 7 dní, v termínu od 12. února 2022 do 19. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 28000 Kč.
Chalupa Pod Čihalkou - Olešnice v Orlických horách
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 28 000 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (14 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Orlické hory, v okresu Rychnov nad Kněžnou - Olešnice v Orlických horách. Ubytování v Orlických horách se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Pod Čihalkou - Olešnice v Orlických horách, je v délce 7 dní, v termínu od 19. února 2022 do 26. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 28000 Kč.

Zobrazeno 1-10 z 359 nalezených

Ubytování v Orlických horách 2021/2022 si nejlépe vyberete pomocí žlutého vyhledávacího formuláře, kde si můžete nastavit výběr vaší dovolené v Orlických horách podle různých podmínek jako je strava, doprava, cena, atd. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud máte pouze přibližnou představu kdy do Orlických hor vyjet, zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené v Orlických horách vybráním příslušného měsíce:

Nevybrali jste si v Orlických horách žádný vhodný pobyt? Chcete vyzkoušet dovolenou v jiné lokalitě ČR? Co třeba vyzkoušet lokality jako jsou Adršpach recenze nebo České Švýcarsko recenze? Nebo můžete vyzkoušet ubytování v dalších destinacích jako například Janské Lázně recenze případně Jižní Čechy recenze. Nevíte ještě kokrétní lokalitu v České Republice? Vybírejte tedy ze všech pobytů v ČR: ubytování v ČR 2021.


Termíny ubytování v Orlických horách můžete vybírat jako Last Minute či First Minute nebo podle jednotlivých sekcí jako jsou roky 2021 a 2022. Rekreaci lze také vybrat podle stravy: Orlické hory All Inclusive, plná penze, polopenze, Ultra All Inclusive nebo snídaně. Další kritériem může být třeba doprava do Orlických hor - ať už vlastní nebo autobusem, typ pobytu v Orlických horách - například lázeňské pobyty, pobyty pouze pro seniory, ubytování v Orlických horách podle nejlepších recenzí atd. Dovolenou můžete vybírat online také podle druhu ubytovacích zařízení jako jsou hotely, apartmány, chaty, chatky a chalupy nebo penzióny. Máte-li zájem o luxusní dovolenou v Orlických horách s All Inclusive, vyzkoušejte nabídku luxusního ubytování v luxusních apartmánech a špičkových hotelech. Svojí rekreaci můžete online vybrat nejen podle dostupných roků 2021 a 2022 a měsíců, ale i podle ročních období - jarní, letní, podzimní a zimní dovolenou v Orlických horách.